prely-wWw.forumers.ro

prely-wWw.forumers.ro

preLy-wWw.CoMuNiTy


  R3gUlI aDmInI

  Distribuiţi
  avatar
  wWw
  Admin

  Berbec Cocos
  Mesaje : 14
  Puncte : 6392
  Data de inscriere : 01/07/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Bacau,Moinesti

  R3gUlI aDmInI

  Mesaj Scris de wWw la data de Joi Iul 01, 2010 3:39 am

  1. Respectati playerii
  2. Fara figuri de cine sunt eu ca sunt admin
  3.sa fiti on pe sv minim 3 ore pe zi
  4. Comenzile NU se aplica pe alt ADMIN orice ar face (in caz contrariu -1 grad sau remove)... vorbiti cu un god,owner despre eveniment dovada daca aveti posibilitate!!
  5.Daca un admin da (gag,slay,kick,fuckoff,ban-schimba mapa cu votemap) NU se baga nimeni peste el....
  6.Daca un player injura un admin se foloseste comanda amx_banip sau daca intre timp a iesit se da amx_addban ip pe o durata intre 100 si 1000 minute (depinde de admin..cat considera) se poate da si (gag,kick)
  7.Daca un player injura, jigneste sau face reclama se va da gag ..nu se potoleste kick...revine si iar nu se potoleste inca un kick ..... daca intra si iar face la fel ii veti da ban (cat considera adminul)
  8.Admini, vorbiti doar in chat intre voi .. nu e necesar sa vada playerii ce vorbim noi adminii ... cine vorbeste sa vada toti jucatorii risca sanctiuni !!!
  9.Vrem dovada la ban ... sa nu ne trezim ca vine jucatorul si zice ca a luat ban degeaba....care nu posteaza are -1 grad retrogradare!!!
  10.O mapa se schimba doar cu amx_votemap (nu se da de capul vostru cu amx_map xyz) daca suntem mai multi admini pe server se intreaba unul pe altul ce merge.... si nu se schimba doar ca nu ti place mapa sau ca nu o stii ... o mapa ruleaza 25-30 minute ... la care se schimba
  11.cand ati bagat alta mapa adminul care o schimba are obligatia de a da dupa prima runda /restart iar dupa a 2 a rund se va da /live ... care nu va face in acest mod prima data a2,3 a oara avertizment iar a 4 a oara -1
  12.NU AVETI VOIE SA FACETI FAVORURI NICI UNUI player CA E FRATE CA E VAR CA E RUDA CA E TOV ... GRESESTE E SANCTIONAT !!!
  13.Doresc sa aveti RESPECT atat pentru PLAYERIi cat si pentru alti ADMINI.
  14. Vreau seriozitate pe acest server si sa urcam impreuna cat mai sus cu serverul. Va doresc succes

  VA AVERTIZAM CA PUTEM SCHIMBA ORICAND REGULAMENTUl FARA A ANUNTA !!!

   Acum este: Lun Ian 21, 2019 9:57 am